Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd 86-510-86385783 jessie@chinajinld.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Hand-drawn tekeningen

Hand-drawn tekeningen

May 25, 2021

In digitalera van vandaag, is het bijna moeilijk om hand-drawn tekeningen te zien, wordt getrokken door computersoftware, kan de computersoftware in een plan worden gemaakt, kan ook in driedimensioneel driedimensioneel diagram worden gemaakt, en zelfs is driedimensioneel driedimensioneel GIF de ontwikkeling van software heeft gebracht heel wat gemak, is het vooral prominente hand-drawn waardevolle tekeningen

Enkel als mensen leer te lopen, waarom nog wil lopen. De handtekening is de stichting, kan mechanische tekenings handtekening beter begrijpen en gebruiken.

Met de hand trekkend zult u heel wat normen, dik en dunne stevige lijnen voor diverse posities, en hoe te om hen te presenteren herinneren. Wanneer het over mechanisch ontwerp komt, interpreteert de meester altijd diepgaande principes met hand-drawn tekeningen.

vele jaren, heeft Lao Zhang van Jinlida hand-drawn mechanische tekeningen en toegewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van producten. Zelfs zal een lichte verandering zeer de kwaliteit verbeteren en zal terug geven aan de gehele industrie!