Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd 86-510-86385783 jessie@chinajinld.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De Legende van Jinlida

De Legende van Jinlida

April 26, 2021

Zijn naam is Zhang XiTang. Hij is de legende van Co. van de Industriemachines van Jiangyin Jinlida Licht, Ltd.

Dertig jaren geleden, was hij een zeer, zeer gewone mechanische arbeider, en toen één dag, zag hij het gabionnetwerk toevallig makend machine. Vanaf dat moment, begon hij zich op gabionnetwerk te concentreren die machine maken. Hij hield zich aan zijn overtuigingen al manier, streef constant ernaar sterker te worden, als gewoonte effory te maken, en ook persistentie te maken als motivator, had hij de geest te onderzoeken en de moed te veranderen. Tot slot ontwikkelde hij gabionnetwerk die machine met succes wegens zijn nauwgezette studie en constante inspanningen maken.

Op deze wijze, werd hij de stichter van de onderneming, maakt geschiedenis van het produceren van gabion meah machine in China, en vormde ook het gabionnetwerk die de machineindustrie maken. Jinlida speelde een belangrijke rol in de basisbouw van het land.

Aangezien Jinlida in 1998 werd opgericht, absorbeert het eerste netwerk die van type og gabion machine maken, de geavanceerde geavanceerde ervaring van de landen, zoals Japan, Italië, de Tsjech. het gebruik van geavanceerde technologie in binnen- en buitenland, maakt mchine van het gabionnetwerk het binnenlandse initiatief worden.

Hij vergeet niet de originele bedoeling, concentraat bij het onderzoek en evelopment, wordt het product gemaakt als werken, wanneer R&D en de innovatie als carrière worden gemaakt. Hij is geconcentreerd op het onderzoek en de ontwikkeling van gabionnetwerk die machine maken, constant bijgewerkt gabionnetwerk die machine, van het originele type maken aan huidige vier. Jinlida absorbeerde heel wat geavanceerde ideeën en bracht heel wat praktijk aan.

Jinlida zal in de toekomst blijven hervormen en vernieuwen, dan zal Jinlida succes bereiken!